MetaVisual CMS™ -julkaisujärjestelmää on viimeisen 12 vuoden aikana sovellettu menestyksekkäästi lukuisten pienten ja suurempien verkkosivujen ja mobiilipalveluiden alustaksi.
Esimerkkeinä tästä ovat mm. Euroports Finland Oy:n, ja Suomen mustiasiantuntijat ry:n sivusto ja Oulun yliopiston, Oulun seudun ammattikorkeakoulun, Nokian sekä Intelin rahoittaman Center for Internet Excellence -tutkimuskesksen sivusto sekä Applen laitteille julkaistu Olutta!-mobiilisovellus. Suurin toistaiseksi alustalla toteutettu verkkopalvelu on DVD-opas.fi, joka koostuu yli 380 000 Googlen indeksoimasta sivusta.
Järjestelmämme mahdollistaa myös liiketilojen infonäyttöjen luomisen, josta esimerkkinä Liikennekoulu Safetycarin ikkunassa pyörivä animoitu infokanava.
Verkkosivujen, infokanavien ja mobiilisovellusten sisällön hallinta onnistuu saman helppokäyttöisen verkkohallintapaneelin kautta.

Mitä meistä sanotaan?

"MetaVisualin ja Rohkean Ruusun kanssa toteutettu sivustouudistus ylitti toiveemme monin kerroin, sekä sivuston ulkoasun, että toimivuuden suhteen...ja kun paljastimme uuden sivuston jäsenristeilyllä sai se yleisöltä spontaanit taputukset."

Toiminnanjohtaja Maisa Toljamo / Suomen muistiasiantuntijat ry

"Sivujen helppo muokattavuus ja MetaVisualin tarjoama hienosti toiminut tekninen tuki ovat tehneet tästä sivustouudistuksesta erittäin miellyttävän projektin."

Yrittäjä Anssi Mäkeläinen / Liikennekoulu Safetycar

Ensimmäinen
Edellinen
12SeuraavaViimeinen

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005