Erilaisia julkaisujärjestelmiä on maailma täynnä, mutta yksikään niistä ei tarjoa yhtä helppoa, monipuolista ja luotettavaa alustaa verkkosivustollesi tai -sovelluksellesi kuin meidän järjestelmämme.
Reilun vuosikymmenen tuotekehityksen tuloksena syntynyt julkaisujärjestelmämme on luotu todellisista asiakastarpeista lähtien ja on paljon muuta kuin pelkkä nettipohjainen HTML-editori tai huojuva pino avoimen lähdekoodin palasia.

Tyypillisimmät syyt valita MetaVisual CMS™ pähkinänkuoressa ovat:

Täysi vapaus ilmeessä, sisällössä ja rakenteessa

Meillä et ole sivupohjien orja! Voimme toteuttaa konseptisi täysin sellaisena kuin se on, 1:1-takuulla. Myöhemminkin voit vapaasti lisätä ja muokata sivuja, sivupohjia ja kaikkea sisältöä tarpeidesi mukaan suoraan selaimessa. Me emme aseta tähän keinotekoisia rajoituksia.
Myös ilmeen päivitykset ovat jatkossa helpompia kun alusta osaa erotella sisällön, rakenteen ja ilmeen mahdollistaen näin muutokset yhteen jopa ilman muutoksia kahteen muuhun.

Paljon enemmän kuin vain tekstieditori

Helppo ja todella monipuolinen sivuston hallintapaneeli nivoutuu saumattomasti osaksi sivustoasi. Alustan näppärän tietokantaratkaisun johdosta kaikki sivuston sisältö on käytettävissä dynaamisesti eri puolilla sivustoa, ja aina halutussa laajuudessa tai halutulla ulkoasulla. Kuvien skaalauskin on hoidettu puolestasi.

Kaikki tarvittavat palikat käytössä yhdellä vuosimaksulla

Kaikki tarvitysemasi toiminnot, palvelintila, verkkotunnus ja tekninen tuki yhdestä paikasta. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti.

Turvallinen ja luotettava ympäristö

Sinun ei tarvitse murehtia palvelinraudan tai ohjelmistojen päivityksistä. Kysymyksiisi vastaa myöhemminkin aina tuttu tiimi, etkä jää yksin sivustosi kanssa!

Todellinen skaalautuvuus

Perinteisestä sivustosta responsiivisen toteutuksen kautta mobiilioptimoituihin sivustoihin, ja yhdestä sivusta satojen tuhansien sivujen Google-indeksoituihin kokonaisuuksiin - järjestelmämme taipuu todistetusti näihin kaikkiin.

Kahdennettu sivurakenne ja moniportaiset turvakopiot

Alustaan kuuluu julkinen tuotantopuoli ja tästä erotettu yksityinen kehityspuoli kokeiluja varten. Kun olet valmis julkistamaan päivityksesi onnistuu tämä napin painalluksella.

Täysi tuki Apple- ja Android-mobiilisovelluksille

Järjestelmämme ainutlaatuinen laajennettavuus tarkoittaa, että voit halutessasi liittää sivustosi mm. liiketilojen infonäytöihin ja Apple- sekä Android-laitteille asennettaviiin natiivisovelluksiin (sovelluksien toteutus ja tuki myydään erikseen).

MetaVisual Oy

Ansareitti 17, 90540 Oulu
Puhelin: 040 592 8175
Y-Tunnus: 1997035-7
Luottoluokitus: AA+
Perustettu 2005